tots sants
artistes
credits
newsletter
Tots Sants
Tots Sants - Facebook
Tots Sants - Twitter
castellano
|
catala
Christina Rosenvinge
A Liar To Love
facebook1
twitter1
Mosquita
facebook1
twitter1
Christina Rosenvinge
La tardor del 2011 Christina Rosenvinge feia inventari. Volia condensar 25 anys de carrera en un recopilatori que havia d’incloure rareses, versions i noves lectures de cançons antigues. Per això era a La Casamurada amb el productor Raül Fernàndez, Refree, per trobar noves maneres de refer part del seu repertori.

Aquest procés de cerca és precisament el que documenta la seva sessió per a Tots Sants. Vam gravar tres cançons, cadascuna en un context diferent. Christina buscava. Per això hi ha una gravació tan polida, amb el bateria Xavi Molero i el baixista Jeremy Wilms, company seu des dels anys de la trilogia novaiorquesa de Rosenvinge. I per això hi ha dues preses tan informals, gravades al vol, no dins la peixera de l’estudi sinó en racons de la casa: asseguda en unes escales, en un passadís envoltada de portes, metàfores d’alternatives possibles per la nova vida que volia donar a les antigues cançons.

Aquells dies Christina Rosenvinge buscava, i va trobar alguna cosa que li va agradar: la versió de “Jorge y yo” que va fer per a Tots Sants ha acabat dins el DVD que acompanya el recopilatori “Un caso sin resolver” (Warner, 2011).
Credits
Xavi Molero: bateria
Christina Rosenvinge: veu i guitarra
Jeremy Wilms: guitarra i veu
Imatge:
Enregistrat per Macià Florit, Raimon Fransoy i Xavier Puig a La Casa Murada
Editat per Raimon Fransoy i Xavier Puig a Elsabeth Produccions
So:
Enregistrat per Jordi C. Corchs a La Casa Murada
Mesclat per Jordi C. Corchs a Infusiones Musicales
Text:
Roger Roca
Cuina:
Olga Mias [www.lanoiadelpastis.com]

La Casa Murada, Setembre de 2011