tots sants
artistes
credits
newsletter
Tots Sants
Tots Sants - Facebook
Tots Sants - Twitter
castellano
|
catala
Pau Vallvé
Adéu-siau
Encara No
Jo Només Puc Fer El Què Faig
Pau Vallvé
Des que tenia vint anys, Pau Vallvé fa música tot sol. Explica que quan era adolescent ja va tenir un grup i que l'experiència va ser frustrant. Va decidir que a partir d'aquell moment ho faria tot ell. Composa, toca tots els instruments i produeix. Així ha fet una dotzena de discos. Diu que són com àlbums de records. Que així, quan sigui vell, podrà saber exactament com era a cada moment de la seva vida. Fer cançons és un espai que no està disposat a compartir.

Quan va tenir acabat el disc "de bosc" (Amniòtic, 2012), com fa sempre, el Pau va triar els músics que volia que l'ajudessin a tocar aquelles cançons en directe. Junts es van tancar una setmana en una masia per donar-los forma.

Aquests mateixos músics són els que el van acompanyar a La Casa Murada a posar el punt i final al cicle vital del disc "De bosc". Els veiem tocar, disposats en cercle, atents els uns als altres, i ens semblen un grup compenetrat i sòlid. Un grup de debò, dels que podrien fer camí. Però el mètode de treball del Pau Vallvé és innegociable. "És un grup de debò, clar", diu, "però que existeix només per tocar les cançons d'aquest disc". A Tots Sants ens alegrem d'haver-lo pogut documentar.
credits
Jordi Casadesús: teclat, guitarra i piano.
Pep Mula: bateria.
Nico Roig: guitarra.
Miquel Sospedra: baix.
Pau Vallvé: guitarra i veu.

Imatge:
Enregistrat per Macià Florit, Raimon Fransoy, Julián Kancepolski i Xavier Puig.
a La Casa Murada.
Editat per Raimon Fransoy i Xavier Puig a Elsabeth Produccions.
So:
Enregistrat per Jordi C. Corchs a La Casa Murada.
Mesclat per Jordi C. Corchs a Infusiones Musicales.
Text:
Roger Roca.
Cuina:
Olga Mias [www.lanoiadelpastis.com]

La Casa Murada, Setembre de 2013.